Een mooie samenwerking op Zuiderspel

Posted By on maart 16, 2017

Een primeur op Zuiderspel; vier jonge Nederlandstalige uitgevers bundelen hun krachten! Keep Exploring Games, Golden Age Games, Black Box Adventures en Jumping Turtle Games delen een stand op Zuiderspel. Speel op je gemak een van de nieuwe spellen van deze uitgevers. Heb je interesse in meerdere spellen van deze uitgevers, dan is er op Zuiderspel een mooie korting te behalen.

essen

Bij Jumping Turtle Games kan je in de huid van een baby kruipen en de beste Sherlock in jezelf naar boven halen met Baby Clues.
Ook de prototypes voor de spellen Essen 2017 (Baby Cruise en Cover Me) zullen aanwezig zijn om door jullie kritische menigte reeds aan zware speltesten te worden onderworpen.

Black Box Adventures geeft je de mogelijkheid je vrienden genadeloos aan te pakken als dictator in Revenge of the Dictators. Voor de minder agressievelingen onder ons brengen ze een nieuw prototype mee, waarbij je met een leger zeevruchten probeert de koning van het bord (spaghetti) te worden. Daarnaast is de superhandige Geekbox te koop zodat je al je spelrotzooi makkelijk kunt ordenen.
Golden Age Games komt met Captains of the Golden Age: Je bent een kapitein in de Nederlandse gouden eeuw en op zoek naar waardevolle specerijen en macht in de grote handels compagnie. Captains of the Golden Age kent geen geluk, maar wel veel strategie en interactie!
Bij Keep Exploring Games kun je Scuba spelen; het eerste realistische bordspel over modern duiken. Ook presenteren zij het nieuwe spel The Dutch East Indies. Dit is een handels/piratenspel dat zich afspeelt in de 17eeeuw in de East Indies. Doel hierbij is om zoveel mogelijk specerijen te verzamelen, door deze ofwel te ruilen met locals, ofwel van medespelers te proberen te stelen. Dit spel is gefund op Kickstarter en kan gepreordered worden.