Exposanten

Standhouders Zuiderspel 2019

De beursvloer is goed gevuld met bekende namen. 999 games,  Tactic Selecta, White Goblin games en vele andere geven je de kans om hun nieuwste spellen uit te proberen. Ben je opzoek naar de nieuwste spellen, beursaanbiedingen of een tweedehands spel voor thuis? Bezoek dan een van de vele verkoopstands.

Plattegrond Beursvloer 2019

De plattegrond van Zuiderspel 2019 vind je door op deze link te klikken: Plattegrond

 

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

4 Your Games

 4 Your Games is een specialist op het gebied van Bordspellen, Kaartspellen & Trading Card Games. In ons assortiment vind je voor iedereen wel iets, en natuurlijk zijn wij er om u te adviseren. Wij zetten ons in voor snelle leveringen, een goede service en een eerlijke prijs. In onze winkel hebben wij ook de mogelijkheid om een groot aantal spellen aan u te demonstreren. We bedienen u graag in onze winkel of via onze website.
4yourgames.nl

 

999 Games


999 Games is alom bekend als één van de grootste uitgevers van Nederlandstalige gezelschapsspellen. Je kent vast Kolonisten van Catan wel. Dit jaar staan ze op Zuiderspel met een aantal grote versies van spellen.
www.999games.nl

 

 

 Asmodee The Netherlands


Een van de grootste distributeurs van spellen is gevestigd in het Zuiden van het land. Ze mochten dus niet ontbreken op Zuiderspel. Met spellen als King of Tokyo, Azul en Exploding Kittens nemen ze een leuke verscheidenheid van spellen mee.
Asmodee.com–>

 

Black Box Adventures


Black Box Adventures komt ook dit jaar weer met iets om naar uit te kijken, over te dromen zelfs! “Adventures in Neverland” neemt je mee naar een wereld vol piraten, verloren jongens, indianen en veel meer. Of ben je meer van de realiteit? Probeer dan in “Climate Oasis” een nieuwe sustainable samenleving op te bouwen in een door klimaatverandering verwoeste wereld. Sluit de dag af met wat apentrucjes in “Itchy Monkey” en ga voldaan naar huis!
www.facebook.com/blackboxadventures
 

Boardgamegeneral

Boardgamegeneral is er weer bij op Zuiderspel. Zij zijn gespecialiseerd in verkoop van GMT, MMp, Legion Wargames, Compass Games en andere wargames.
www.boardgamegeneral.eu

 

Bordspelmania.eu

Het bordspel-epicentrum van de Lage Landen vóór bordspelliefhebbers, dóór bordspelliefhebbers! Je vindt hier niet alleen een discussieforum waar spelers elkaar vinden, helpen en de laatste nieuwtjes vertellen, maar ook een spellendatabase met honderden titels die door de jaren heen in het Nederlands werden uitgegeven. Een prima gids om inspiratie op te doen voor een gezellig spellenavondje!
www.bordspelmania.eu

Catch Time Studio


Wij zijn een onafhankelijke Nederlandse bordspel en computerspel ontwikkelaar. We ontwerpen en produceren goed doordachte spellen van hoge kwaliteit die tot leven worden gebracht in onze eigen illustratie stijl. Stap door het wormgat, en verken een nieuw sterrenstelsel. Koloniseer planeten en laat ze groeien tot het toppunt van beschaving. Bouw grote netwerken van mijnbouw en industrie en eis alle rijkdommen op. Onderzoek de vele wonderen van dit mysterieuze sterrenstelsel.Maar let op, je kunt alleen groeien als je ook bereid bent iets op te geven! Maak de juiste keuzes, trotseer alle tegenslagen en zorg ervoor dat dit sterrenstelsel van jou wordt!
https://www.takethegalaxy.com/

Cinnamon Games

In Oh, Fox! kruipen spelers geheimelijk in de rol van dieren uit het bos. Prooidieren zijn op zoek naar voedsel, terwijl zij opgejaagd worden door het roofdier.
Zij bewegen door het bos middels gelijktijdig gespeelde bewegingskaarten die voor iedereen zichtbaar zijn. Maar wie is wie? Kun jij je identiteit verborgen houden, voordat het te laat is?
www.cinnamongames.com

 

Ducosim


Ducosim is een vereniging die alle takken van spellenland samenbrengt. Dit doen ze door o.a. vier conventies te organiseren in Amersfoort. Op Zuiderspel bemensen ze een spellenplein met leuke en verrassende spellen. Ze staan klaar om jullie de spellen te laten spelen.
Ducosim.nl
 

 

Fantasy En’counter


Fantasy En’Counter is een bekende spellenwinkel op spellenbeurzen. Met een breed assortiment, zijn ze een graag geziene gast op o.a. Spiel in Essen. De nieuwste bordspellen, RPG’s zullen bij hen aanwezig zijn.
www.fantasyencounter.de/

 

 

Game Brewer


Game Brewer ken je ongetwijfeld al van Pixie Queen en Chimera Station. Maar nu brengen ze ook Castellum mee, van de hand van Erik Scheele. Castellum is een vlot toegankelijk spel voor 2-4 spelers waarin je de stadswallen van Maastricht verdedigt tijdens vier historische invallen. Maar je probeert elkaar ook te slim af te zijn om als held van Maastricht de overwinning van het spel te claimen.
Game Brewer

  

Grumpy Owl Games

HenMar Games

Henmar Games heeft dit jaar naast de bekende abstracte denk spellen een nieuw leuk doldwaas spel op tafel staan dat later dit jaar op kickstarter zal verschijnen. Eigenlijk zijn het 2 spellen in 1 doosje waar je 3 varianten mee kunt spelen. Daarnaast kunt u ook het spiksplinter nieuwe spel Up & Across uitproberen, bewonderen en ook opnemen in uw collectie. Je kunt ons vinden in de tent.
Silly Billy & The Maui Tree
Silly Billy en zijn maffe vrienden worden wakker op een klein eiland in de buurt bij Hawai.
Op het eiland staan gekke gekleurde eucalyptus bomen, de Maoi bomen. Die bomen blijken de coördinatie en het gedrag van de vrienden ernstig te beïnvloeden.
Het enige wat de vrienden nu kunnen doen is hun tijd verdrijven met deze knotsgekke vreemde spellen en hopen dat hulp nabij is om ze van het eiland te bevrijden.
De spellen Silly Billy & The Maui Tree zijn ontwikkelt in door Sven Wijnands, Ellis Hendriksen en Dennis Merkx. Deze 3 vrienden staan het hele weekend voor u klaar om te helpen het spel te testen. De illustraties zijn verzorgd door Joris van Beusekom.

www.henmargames.eu

 

Hot games

HOT Games zorgt voor een rijk gevulde stand met ca. 21 demo tafels, enthousiaste spelkenners voor uitleg en vragen van de verschillende spellen. Ze nemen ook de spellen van Queen Games mee.
www.hotgames.nl

 

Hydra Games Distribution

Hydra Games Distribution is een nieuw distributieplatvorm dat is ontstaan uit de samenwerking van enkele kleinere uitgeverijen uit België en Nederland.
Oorspronkelijk gestart door Watefall Games, Keep Exploring Games, Black Box Adventures en Jumping Turtle Games, maar intussen al talrijker geworden in omvang door extra partners, zowel in binnen- als buitenland.
Kom zeker langs om Kwis’t (Waterfall Games), A Tale of Pirates (Cranio Creations) en Konja (Pleasant Company) te ontdekken!

Hydra Games Distribution
 

Into the Flow

>

Into the Flow is geen uitgeverij, maar een het geesteskind van Pierre Knockaert, een ontwerper van bordspelen en ander real life spelconcepten.
Op de beurs brengt hij jullie de laatste kopies van zijn interessant coöperatief spelletje ESCAPE NOW! Het is geen escape room spel, maar een coöperatief kaartspel dat vertrekt van het basisidee dat de spelers elkaars kaarten niet mogen zien. Op basis van die onwetendheid moeten de deelnemers samen de ‘puzzels’ van de escape room zien op te lossen voordat de stapel met 60 kaarten (= 60 minuten) op is!
www.into-the-flow.be

Jumbo


Klassieke strategische spellen van Jumbo zoals Demarrage, De Veilingmeesters van Amsterdam, Targui en Stratego zijn onder spellen liefhebbers bekend en geliefd.
Jumbo startte vorig jaar met een serie van 4 nieuwe strategische spellen en dit jaar komen er weer 4 nieuwe bij.
Op Zuiderspel nodigen we je uit om Caper, Overbooked, How To Rob A Bank en Forbidden City te komen spelen!
www.jumbo.eu

 

Jumping  Turtle Games

Spring eens langs op onze stand! Familiespeler, expertspeler, party-speler… We hebben voor ieder wat wils.Santa Maria, Spyfall 2, Welcome to…, Cheeky Monkey, Coconuts, de Baby-spellen en zo veel meer. Zuiderspel is ook de ideale kans om een praatje te slaan met enkele van onze (toekomstige!) auteurs.
Kom dus zeker langs om al een idee te krijgen van onze projecten voor 2019.

www.jumpingturtlegames.be
 
 

Keep Exploring Games


Keep Exploring Games heeft intussen 6 spellen in haar gamma en neemt er 5 daarvan mee naar Zuiderspel. Speel een kapitein in de 18e eeuw in The Dutch East Indies. Er is ook een prototype aanwezig voor de uitbreiding die in april op Kickstarter verschijnt; Adventures on the High Seas. Of speel een reisbureau en maak de wensen van je toeristen waar in Tour Operator. Daarnaast neemt Keep Exploring Games ook de Masker Trilogie mee; Tikal, Mexica en Cuzco, die in een nieuw jasje zijn gestoken en nu voorzien zijn van 3D tempelstukken! Naast het spelen en tegen beursprijzen aankopen van deze spellen nemen ze ook een kast mee met nieuwe en 2e handsspellen tegen bodemprijzen.

www.keepexploringgames.com

Kinderplein

Speciaal voor de kleinste bezoekers is er het Kinderplein. Dit is een apart gedeelte van de beurs met diverse stands bij elkaar die speciaal gericht zijn op spellen voor kinderen. Want ook voor deze doelgroep is er een groot aanbod aan spellen: leuk, leerzaam, grappig, uitdagend… Zie onze Pleinen pagina voor meer informatie.

Liberation Games


Liberation games is gespecialiseerd in historische spellen met als thema’s vrijheid en bevrijding. De huidige projecten zijn een spel over gladiatoren, Ave, Imperator! en een spel over Nederlands verzet tijdens de Tweede Wereldoorlog. Beide prototypes zijn te proberen op de stand.

 

 

Memoir ’44 Brigade Nederland


Memoir’44 is een leuk, eenvoudig, snel-spelend en boeiend spel. Memoir’44 is uitgegeven door Days of Wonder ter gelegenheid van de 60e verjaardag van D-Day. Memoir’44 is ontworpen om de inspanningen en opofferingen van de mannen en vrouwen van de Tweede Wereldoorlog te herdenken. Daarnaast hoopt het spel historisch besef van deze periode te vergroten. Dit door de spelers te informeren over de geschiedenis en te stimuleren zelf verder te kijken. In Memoir’44 commanderen spelers hun leger van plastic miniaturen over een in drie secties ingedeeld bord. In elke veldslag wordt het historisch terrein, plaatsing van troepen en de doelstellingen van de legers weergegeven. Met verschillende kaarten wordt bepaald welke troepen deze beurt in actie komen. Een slimme generaal maakt gebruik van de unieke vaardigheden van zijn eenheden – infanterie, parachutisten, tanks, artillerie, commando’s en verzetsstrijders.

Memoir’44 is eenvoudig te leren en speelt lekker snel, maar vereist toch zorgvuldig en strategisch managen van de kaarten, een beetje geluk met de dobbelstenen en een flexibel strijdplan om de overwinning te behalen.Graag laten we je op Zuiderspel zien hoe het werkt en brengen we je de fijne kneepjes bij
m44brigade.nl

 

Paco Ŝako


Paco Ŝako is een bedachtzaam spel met een innovatieve en levendige speelwijze. Gecreëerd vanuit het idee dat schaken vrede, vriendschap en samenwerking uit kan beelden, ontwierp de Nederlandse kunstenaar Felix Albers een spel waarbij de stukken elkaar niet slaan, maar omarmen. Het kunstzinnige en sierlijke ontwerp, waarbij de stukken als ware in een dans samen komen, geeft een geheel nieuwe dimensie en geest aan het schaakspel.
De vier unieke spelregels, ontstaan vanuit dit ontwerp, staan centraal in de Paco Ŝako spelervaring. Het spel is toegankelijk voor jong en oud, nieuw en ervaren schaker. Makkelijk te leren en leuk dankzij de zichtbare patronen, kettingreacties en het behoud van je stukken. Paco Ŝako kan echter ook bijzonder dynamisch worden en grote diepgang bereiken en is daarmee een uitdaging voor zelfs de grootste denker.
www.Pacosako.com

Personalintegrity.world

IJSBREKER, dilemma spel voor 16+ SPELEN OP EIGEN RISICO! “Je broer gaat vreemd en jij weet dat. Vertel je dit tegen je schoonzus?” “Je gaat regelmatig met een groep vrienden op stap.
Iedereen neemt dan om de beurt een rondje voor zijn rekening.Eén stel vertrekt steeds voordat zij aan de beurt zijn. Wat doe je?”
IJSBREKER is een spel dat uniek is in zijn soort.
Het maakt emoties los en grappige, lastige, gênante en soms pijnlijke situaties komen op tafel….
Situaties die iedereen herkent uit zijn leven maar die je nooit open en eerlijk met anderen bespreekt. Nu wel!.
www.ijsbrekerdilemmaspel.nl

Portal Games

Portal Games timmert al een paar jaar stevig aan de weg. Imperial Settlers, Legacy, Stronghold zijn een aantal titels van de Poolse uitgever. Spiel en Spellenspektakel deden ze al eens aan. Dit jaar zijn ze dus ook op Zuiderspel te vinden. Met nog meer mooie spellen.
BREAKING NEWS // PRIMEUR
“Imperial Settlers: Roll & Write” zal te spelen zijn op Zuiderspel!
Het gaat om een PnP versie, gemaakt van de officiële final files.
Zuiderspel is hiermee de 1e beurs en überhaupt de 1e keer dat je de roll & write-spin off van Ignacy Trzewiczek’s veel geprezen spel “Imperial Settlers” kan spelen buiten het Portal Games HQ in Polen.

Kom dus zeker langs bij de Portal Games stand (A02) om een van de eersten ter wereld (!) te zijn die deze unieke roll & write kunnen ervaren!

Portal Games

Pucco

In Wizards of Roygbiv speel je een misnoedge tovenaar in een uit-de-hand-gelopen caféruzie die nu nog slechts opgelost kan worden in een magisch gevecht tot de dood. Een gevecht vol pijn, wraak, en schattige diertjes; waar elke strategische keuze het verschil kan maken.
Je verkent de vele opties tijdens het samenstellen van jouw unieke deck, gebaseerd op één van de zeven asymmetrische basis-decks met elks een eigen persoonlijkheid. Vorm teams met andere tovenaars en bedenk dodelijke strategiën. Vul tijdens het spel jouw deck aan om het sterker te maken, of om je tegenstanders te kunnen blokkeren. Sla toe met de juiste timing, en wees degene die de genadeslag toebrengt.

wizardsoffroygbiv

 

 

Queen Games


Ook dit jaar is Queen Games weer van de partij. Op de stand van HOT Games zullen de spellen gedemonstreerd worden en ook verkocht.
www.queengames.de 
 
 

Quined Games

Quined Games richt zich op het produceren van strategische en kwalitatief goede gezelschapsspellen. Dit zijn vaak spellen met een interactief element. Het ontwikkelen van je eigen dorp, boerderij, landgoed, pizzeria, eiland of treinbedrijf staat vaak centraal in onze spellen.
Wij komen zaterdag 23 maart naar Zuiderspel en kijken er naar uit om u daar te ontmoeten!
www.quined.nl

 

Rifugio


Lopend door de Italiaanse Dolomieten zie je bijzondere bloemen, dieren, watervallen, passen en bergtoppen. Wie de meeste van deze plekken bezoekt en zijn/haar Rifugio’s op strategische plekken bouwt, wint het spel! Rfugio is inmiddels een vaste gast op Zuiderspel. De grote versie van het spel komt ook mee. Daarnaast zal er een toernooi gespeeld worden. (zie toernooipagina)
www.rifugio.nl

 

 

Roll The Dice

Roll The Dice is een bordspelvereniging uit Veldhoven. Zij organiseren onder andere verschillende activiteiten door het jaar heen waaronder spelavonden voor de jeugd en volwassenen, speelzondagen voor het hele gezin het NK Bordspellen en het NK Catan. Ook dit jaar organiseren ze samen met 999 Games het NK Carcassonne tijdens Zuiderspel. Daarnaast zal Roll The Dice een speel-o-theek opzetten tijdens Zuiderspel. Ze nemen wel 100 titels mee.
www.RollTheDice.nl

 

 

SandTimer


De mannen van SandTimer zijn al jaren trouwe deelnemers aan Zuiderspel. Ze brengen leuke, vlotte spellen voor het hele gezin. Je kent van Aquarium, Clocks of Alarm! wel. Ze zitten altijd vol goede ideeën en zullen wellicht ook een prototype mee brengen.
www.SandTimer.be

 
 

Seejay Games

Galactic Era an epic space strategy (4X) boardgame where you can choose to play the “light” or the “dark” side with the appropriate consequences.
There will be a Kickstarter for the game in November. I will be offering demo sessions at Zuiderspel.
Galacticera.net

 

Smart Games


Speel SmartGames waar en wanneer je maar wil, je hebt niet eens een tegenspeler nodig. Maar hoewel je SmartGames alleen kan spelen, is het natuurlijk even leuk om samen naar de oplossing te zoeken. Opdrachten zijn verdeeld over 4 of 5 niveaus. Je begint bij de makkelijkste en geleidelijk worden de opdrachten steeds uitdagender. Zo blijft elk spel interessant én leuk.Train je geheugen, verbeter je ruimtelijk inzicht en je probleemoplossend denken. Maar ontdek vooral hoe leuk het is om je hersens te gebruiken!
SmartGames zijn compact en/of kunnen eenvoudig terug in de verpakking of het spelbord zelf opgeborgen worden. Zo kan je ze overal mee naar toe nemen zonder onderdelen te verliezen. Elke SmartGame werd zorgvuldig ontworpen en wordt gemaakt van kwalitatieve materialen die lang meegaan. En met zoveel opdrachten kan je elk spel blijven spelen, telkens opnieuw. Er zijn al SmartGames voor kinderen vanaf 2 jaar, maar ook voor tieners én volwassenen. De opdrachten met oplopende moeilijkheidsgraad maken elk spel interessant én leuk, voor zowel beginners als echte puzzel-pro’s.
www.smartgames.eu

Spelspul


Voor de allerkleinste (2 t/m 4 jaar) heeft Spelspul dit jaar een gezellige spellenhoek ingericht waarbij de spellen van Haba worden gedemonstreerd.
Een leuke aanvulling op hun ruime assortiment met ook bijzondere importspellen.
Ze nemen uiteraard ook dit jaar weer hun “Spel Spul” mee. Van pionnen, dobbelstenen, zandlopers, op maat gemaakt organizers tot speciale uitbreidingen voor Catan en Carcassonne. Vele onderdelenbakken om in te neuzen voor je eigen spelontwerpen of zelf verzonnen uitbreidingen op je favoriete spel.

Spelspul.nl kan met recht de grootste spelonderdelen winkel van de Benelux worden genoemd!

www.Spelspul.nl
 

Spellenmug

Een winkel met tweede hands spellen, waar je een keur aan nette, gebruikte spellen kunt vinden. Wellicht zit er nog een pareltje bij.

 

Sunny Games


Wij maken coöperatieve bordspellen voor gezinnen met jonge kinderen. Dan speel je allemaal in één team samen en win of verlies je met elkaar. Dat creëert gelijk al een heel andere sfeer aan tafel!
Op Zuiderspel in 2019 staan we er met Max de Kat (4+), de Geheime Gang (5+) en Nisyros (12+).
Max de Kat is een strategisch spel, wat voor menig volwassen speler nog uitdagend is, waarbij drie dieren aan een kat proberen te ontsnappen.
In de Geheime Gang gaan we samen als detectives aan het werk om te ontdekken welke schatten er uit ons huis zijn gehaald.
En in Nisyros, ontsnappen de bewoners van het vulkanische eiland aan de lavastroom. Of niet… Een coöperatieve worker placement.
www.Sunnygames.nl

Table Topper


Tabletopper

 

The Game Master


De bord- en kaartspellen van The Game Master worden stuk voor stuk gekenmerkt door veel variatie, interactie en dynamiek. Speluitgeverij The Game Master staat dan ook garant voor eindeloos spelplezier, zodat je weet wat je van kan verwachten! Dit jaar zullen we op Zuiderspel kunnen genieten van Stieren Versieren en Stier zoekt bier.
www.thegamemaster.nl 

White Goblin Games


White Goblin Games is al jaren één van de toonaangevende uitgevers van Nederland. De catalogus van White Goblin Games is – met spellen voor zowel families als doorgewinterde spelers en van werkelijk alle leeftijden – niet alleen omvangrijk en compleet, maar bovenal indrukwekkend te noemen. White Goblin Games is bekend van het snelle dobbelspel Qwixx, Istanbul en vele andere titels. En we verwachten tijdens Zuiderspel weer een paar mooie, nieuwe titels.
www.whitegoblingames.nl/–> 

World Board Games

De spellen die je bij World Board Games kunt spelen hebben uitdagende titels als Lifeboat, worst game ever en 99 chances. Je kunt ze allemaal uitproberen tijdens Zuiderspel.
www.worldboardgames.eu/

Your Escape Room


Bij Your Escape Room wordt je uitgedaagd om een aantal puzzels op te lossen. Je kunt bij ons korting winnen op onze Escaperooms in Oss.
www.yourescaperoom.com/

 
 
 

Heeft u interesse in deelname aan de Zuiderspel beurs? Voor u als fabrikant, uitgever, spelbedenker, distributeur of spelvereniging is Zuiderspel een mooie kans om uw doelgroep te bereiken. Vraag onze informatiegids aan via Stef Noordermeer (info@zuiderspel.nl). In de informatiemap vindt u alle informatie over de beursopzet, stands (afmetingen en kosten), de drie pleinen, tombola, sponsormogelijkheden en nog veel meer. En uiteraard is in de informatiemap vermeld op welke manier zich kunt aanmelden als exposant of sponsor.

Bent u deelnemer van Zuiderspel en u wilt:

Uw informatie op deze pagina wijzigen?Stuur uw informatieve tekst van max 340 karakters naar info@zuiderspel.nl

Uw logo bij uw tekst? Stuur uw logo (met witte achtergrond of in png formaat) naar: info@zuiderspel.nl

U kunt een nieuwsbericht sturen naar info@zuiderspel.nl