Exposanten

Standhouders Zuiderspel 2019

De beursvloer is goed gevuld met bekende namen. 999 games,  Tactic Selecta, White Goblin games en vele andere geven je de kans om hun nieuwste spellen uit te proberen. Ben je opzoek naar de nieuwste spellen, beursaanbiedingen of een tweedehands spel voor thuis? Bezoek dan een van de vele verkoopstands.

Plattegrond Beursvloer 2019

We zijn bezig om de plattegrond te tekenen. We verwachten deze begin maart af te hebben.

 

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

 

999 Games


999 Games is alom bekend als één van de grootste uitgevers van Nederlandstalige gezelschapsspellen. Je kent vast Kolonisten van Catan wel. Dit jaar staan ze op Zuiderspel met een aantal grote versies van spellen.
www.999games.nl

 

 

 

 

 

Boardgamegeneral

Boardgamegeneral is nieuw op Zuiderspel. Zij zijn gespecialiseerd in verkoop van GMT, MMp, Legion Wargames, Compass Games en andere wargames.
www.boardgamegeneral.eu

 

Bordspelmania.eu

Het bordspel-epicentrum van de Lage Landen vóór bordspelliefhebbers, dóór bordspelliefhebbers! Je vindt hier niet alleen een discussieforum waar spelers elkaar vinden, helpen en de laatste nieuwtjes vertellen, maar ook een spellendatabase met honderden titels die door de jaren heen in het Nederlands werden uitgegeven. Een prima gids om inspiratie op te doen voor een gezellig spellenavondje!
www.bordspelmania.eu

 

 Ducosim

Ducosim is een vereniging die alle takken van spellenland samenbrengt. Dit doen ze door o.a. vier conventies te organiseren in Amersfoort. Op Zuiderspel bemensen ze een spellenplein met leuke en verrassende spellen. Ze staan klaar om jullie de spellen te laten spelen.
Ducosim.nl
  

 

Fantasy En’counter

Fantasy En’Counter is een bekende spellenwinkel op spellenbeurzen. Met een breed assortiment, zijn ze een graag geziene gast op o.a. Spiel in Essen. De nieuwste bordspellen, RPG’s zullen bij hen aanwezig zijn.
www.fantasyencounter.de/

 

 

Game Brewer


Game Brewer ken je ongetwijfeld al van Pixie Queen en Chimera Station. Maar nu brengen ze ook Castellum mee, van de hand van Erik Scheele. Castellum is een vlot toegankelijk spel voor 2-4 spelers waarin je de stadswallen van Maastricht verdedigt tijdens vier historische invallen. Maar je probeert elkaar ook te slim af te zijn om als held van Maastricht de overwinning van het spel te claimen.
Game Brewer

 


 

HenMar Games

HenMar games is wederom op Zuiderspel. Dit jaar heeft HenMar Games een verrassing voor het 10 jaar bestaan van Zuiderspel. Zuiderfruit! Een grappig familiespel, waarbij apen en boeren elkaar helpen om de fruitoogst binnen te halen. Daarnaast zal HenMar ook enkele andere leuke titels meebrengen.
www.henmargames.eu

 

 

 


 

 

 

Kinderplein

Speciaal voor de kleinste bezoekers is er het Kinderplein. Dit is een apart gedeelte van de beurs met diverse stands bij elkaar die speciaal gericht zijn op spellen voor kinderen. Want ook voor deze doelgroep is er een groot aanbod aan spellen: leuk, leerzaam, grappig, uitdagend… Zie onze Pleinen pagina voor meer informatie.

 

 

Memoir ’44 Brigade Nederland

M44Brigadelogo
Memoir’44 is een leuk, eenvoudig, snel-spelend en boeiend spel. Memoir’44 is uitgegeven door Days of Wonder ter gelegenheid van de 60e verjaardag van D-Day. Memoir’44 is ontworpen om de inspanningen en opofferingen van de mannen en vrouwen van de Tweede Wereldoorlog te herdenken. Daarnaast hoopt het spel historisch besef van deze periode te vergroten. Dit door de spelers te informeren over de geschiedenis en te stimuleren zelf verder te kijken. In Memoir’44 commanderen spelers hun leger van plastic miniaturen over een in drie secties ingedeeld bord. In elke veldslag wordt het historisch terrein, plaatsing van troepen en de doelstellingen van de legers weergegeven. Met verschillende kaarten wordt bepaald welke troepen deze beurt in actie komen. Een slimme generaal maakt gebruik van de unieke vaardigheden van zijn eenheden – infanterie, parachutisten, tanks, artillerie, commando’s en verzetsstrijders.

Memoir’44 is eenvoudig te leren en speelt lekker snel, maar vereist toch zorgvuldig en strategisch managen van de kaarten, een beetje geluk met de dobbelstenen en een flexibel strijdplan om de overwinning te behalen.Graag laten we je op Zuiderspel zien hoe het werkt en brengen we je de fijne kneepjes bij
m44brigade.nl

 

Portal Games

Portal Games timmert al een paar jaar stevig aan de weg. Imperial Settlers, Legacy, Stronghold zijn een aantal titels van de Poolse uitgever. Spiel en Spellenspektakel deden ze al eens aan. Dit jaar zijn ze dus ook op Zuiderspel te vinden. Met nog meer mooie spellen.
Portal Games–>


 

 

 

Rifugio

Lopend door de Italiaanse Dolomieten zie je bijzondere bloemen, dieren, watervallen, passen en bergtoppen. Wie de meeste van deze plekken bezoekt en zijn/haar Rifugio’s op strategische plekken bouwt, wint het spel! Rfugio is inmiddels een vaste gast op Zuiderspel. De grote versie van het spel komt ook mee. Daarnaast zal er een toernooi gespeeld worden. (zie toernooipagina)
www.rifugio.nl

 

 

Roll The Dice

Roll The Dice is een bordspelvereniging uit Veldhoven.Ze organiseren zij verschillende activiteiten door het jaar heen waaronder 12 spelavonden, 12 speel zondagen het NK Bordspellen en het NVK Kolonisten van Catan. Ook Dit jaar organiseren ze samen met 999 Games het NK Carcassonne tijdens Zuiderspel.
www.RollTheDice.nl

 

 

 

 

 

 

Sunny Games

Dé coöperatieve uitgever voor al uw coöperatieve spellen. Na een jaartje afwezigheid is het gele team weer terug op Zuiderspel. Nisyros is hun laatste titel. En die is zeker de moeite waard. Ga dus zeker even kijken bij dit hechte team. Ze zullen je geheel in stijl ontvangen.
www.Sunnygames.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

White Goblin Games

White Goblin Games is al jaren één van de toonaangevende uitgevers van Nederland. De catalogus van White Goblin Games is – met spellen voor zowel families als doorgewinterde spelers en van werkelijk alle leeftijden – niet alleen omvangrijk en compleet, maar bovenal indrukwekkend te noemen. White Goblin Games is bekend van het snelle dobbelspel Qwixx, Istanbul en vele andere titels. En we verwachten tijdens Zuiderspel weer een paar mooie, nieuwe titels.
www.whitegoblingames.nl/–> 

World Board Games

De spellen die je bij World Board Games kunt spelen hebben uitdagende titels als Lifeboat, worst game ever en 99 chances. Je kunt ze allemaal uitproberen tijdens Zuiderspel.
www.worldboardgames.eu/

Heeft u interesse in deelname aan de Zuiderspel beurs? Voor u als fabrikant, uitgever, spelbedenker, distributeur of spelvereniging is Zuiderspel een mooie kans om uw doelgroep te bereiken. Vraag onze informatiegids aan via Stef Noordermeer (info@zuiderspel.nl). In de informatiemap vindt u alle informatie over de beursopzet, stands (afmetingen en kosten), de drie pleinen, tombola, sponsormogelijkheden en nog veel meer. En uiteraard is in de informatiemap vermeld op welke manier zich kunt aanmelden als exposant of sponsor.

Bent u deelnemer van Zuiderspel en u wilt:

Uw informatie op deze pagina wijzigen?Stuur uw informatieve tekst van max 340 karakters naar info@zuiderspel.nl

Uw logo bij uw tekst? Stuur uw logo (met witte achtergrond of in png formaat) naar: info@zuiderspel.nl

U kunt een nieuwsbericht sturen naar info@zuiderspel.nl