Exposanten

Standhouders Zuiderspel 2018

De beursvloer is goed gevuld met bekende namen. 999 games,  Tactic Selecta, White Goblin games en vele andere geven je de kans om hun nieuwste spellen uit te proberen. Ben je opzoek naar de nieuwste spellen, beursaanbiedingen of een tweedehands spel voor thuis? Bezoek dan een van de vele verkoopstands.

Plattegrond Beursvloer 2018

De plattegrond wordt nu gemaakt.

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

 

999 Games


999 Games is alom bekend als één van de grootste uitgevers van Nederlandstalige gezelschapsspellen. Je kent vast Kolonisten van Catan wel. Dit jaar staan ze op Zuiderspel met een aantal grote versies van spellen.
www.999games.nl

 

 

 

 

Bergsala Enigma


Een van de grootste distributeurs van spellen is gevestigd in het Zuiden van het land. Ze mochten dus niet ontbreken op Zuiderspel. Met spellen als King of Tokyo, Pandemie en Bezzerwizzer nemen ze een leuke verscheidenheid van spellen mee.
www.bergsalaenigma.nl

 

 

Black Box Adventures

“Revenge of the Dictators”: dé manier om je vrienden te verliezen met een spelletje. Stel je voor: elke dag zon, zee en strand in Hawaii, en daarnaast 3-5 verveelde dictators… In dit te competitieve bordspel race je van Hawaii naar het Witte Huis met als uiteindelijke doel wereldheerschappij. Echter…uiteindelijk kan er maar 1 dé dictator van Amerika zijn.
Graag hoort “Black Box Adventures” jullie feedback zodat ook zij in 2016 middels een Kickstarter-campaign de wereld kunnen veroveren. Dus heb je nog diep-gewortelde gevoelens, grudges, vetes of moordneigingen jegens je vrienden? Kom dan naar de stand van Black Box Adventures om te laten zien wie het waard is om zijn eigen dictatorship te starten.

www.facebook.com/blackboxadventures

 

 

 

Bordspelmania.eu

Het bordspel-epicentrum van de Lage Landen vóór bordspelliefhebbers, dóór bordspelliefhebbers! Je vindt hier niet alleen een discussieforum waar spelers elkaar vinden, helpen en de laatste nieuwtjes vertellen, maar ook een spellendatabase met honderden titels die door de jaren heen in het Nederlands werden uitgegeven. Een prima gids om inspiratie op te doen voor een gezellig spellenavondje!
www.bordspelmania.eu

 

 

Broken Mill

Broken Mill is een nieuwe Nederlandse uitgever die zich richt op de wereldwijde markt, met spellen uit eigen stal. Dit jaar zal Heroes of Tenefyr, het eerste spel van Broken Mill op Kickstarter verschijnen en op Zuiderspel kan je alvast het prototype uitproberen.
www.brokenmillgames.com

Cardano GamesEn weer een primeur op Zuiderspel: KURKEN.  Noem een getal en gooi de dobbelstenen. Denk je de som te kunnen maken, vang dan snel de KURKEN van je medespelers. Wie het snelst kan rekenen wint! KURKEN is het spel van Cardano Games.
www.kurken1975.nl

 

 

 

Every dog Enterprises

Lee van Every dog Enterprises is een bekende op Zuiderspel. Hij heeft diverse leuke en vlotte spellen bedacht. En dit jaar brengt hij weer nieuwe prototypes mee. En dat beloofd weer veel goeds.
www.everydogenterprises.com

 

 

 

Forum Federatie

Als je van gezelschapsspellen houdt, ben je bij Forum Federatie aan het juiste adres. Met maar liefst elf spellenclubs wordt er altijd wel ergens bij jou in de buurt gespeeld. Ben je al eens op hun spellenbeurs geweest: de dagen van het gezelschapsspel in Broechem. Op Zuiderspel zal Forum Federatie het Hot & Gespot plein verzorgen.
www.ForumFederatie.be

 

Games First

Games First is een winkel waar spellen een tweede kans krijgen. Deze tweede hands winkel is terug van weggeweest op Zuiderspel. En daar zijn we heel blij mee. Kom maar eens kijken of je lang gezochte spel er bij zit.

 

 

HenMar Games

HenMar games is wederom op Zuiderspel. Dit jaar heeft HenMar Games een verrassing voor het 10 jaar bestaan van Zuiderspel. Binnenkort zul je op Facebook hier meer over lezen. Daarnaast hebben ze weer een paar leuke spellen meegenomen.
www.henmargames.eu

 

Hot games

HOT Games zorgt voor een rijk gevulde stand met ca. 21 demo tafels, enthousiaste spelkenners voor uitleg en vragen van de verschillende spellen. En er wordt een kampioenschap van het snelle 2-spelers spel Qango gehouden.
www.hotgames.nl

 

 

Hot @ Gespot plein

Voor de echte liefhebbers! Op dit plein worden de meest populaire spellen van dit moment gedemonstreerd. De echte toppers: spellen die onlangs in de prijzen zijn gevallen, of die hoog in de meest actuele populariteitslijsten te vinden zijn. Het Hot & Gespot plein wordt mede mogelijk gemaakt door FORUM-Federatie. Zie onze Pleinen pagina voor meer informatie.
www.zuiderspel.nl/default.aspx?page=themaplein

 

 

 

 

Jumping  Turtle Games

Jumping Turtle Games is een jonge uitgeverij gevestigd in België. Hun doelstelling is het uitbrengen van nederlandstalige versies van bestaande spellen. Hun spellen zijn graag gezien op Zuiderspel en ook dit jaar zullen ze weer een paar mooie spellen meenemen om aan jullie uit te leggen.
www.jumpingturtlegames.be

 

Keep Exploring Games

Keep Exploring Games is een jonge Nederlandse uitgever. Vorig jaar hebben zij Scuba uitgebracht, het eerste realistische bordspel over modern duiken waarbij het doel is zoveel mogelijk vissen te zien, maar ondertussen wel de luchtvoorraad in de gaten te houden. En ook The Dutch East Indies is inmiddels toegevoegd aan de collectie. En nu horen we ook nog de titel Tour Operator. We zijn benieuwd!
www.keepexploringgames.com

 

Kinderplein

Speciaal voor de kleinste bezoekers is er het Kinderplein. Dit is een apart gedeelte van de beurs met diverse stands bij elkaar die speciaal gericht zijn op spellen voor kinderen. Want ook voor deze doelgroep is er een groot aanbod aan spellen: leuk, leerzaam, grappig, uitdagend… Zie onze Pleinen pagina voor meer informatie.

 

 

Memoir ’44 Brigade Nederland

M44Brigadelogo
Memoir’44 is een leuk, eenvoudig, snel-spelend en boeiend spel. Memoir’44 is uitgegeven door Days of Wonder ter gelegenheid van de 60e verjaardag van D-Day. Memoir’44 is ontworpen om de inspanningen en opofferingen van de mannen en vrouwen van de Tweede Wereldoorlog te herdenken. Daarnaast hoopt het spel historisch besef van deze periode te vergroten. Dit door de spelers te informeren over de geschiedenis en te stimuleren zelf verder te kijken. In Memoir’44 commanderen spelers hun leger van plastic miniaturen over een in drie secties ingedeeld bord. In elke veldslag wordt het historisch terrein, plaatsing van troepen en de doelstellingen van de legers weergegeven. Met verschillende kaarten wordt bepaald welke troepen deze beurt in actie komen. Een slimme generaal maakt gebruik van de unieke vaardigheden van zijn eenheden – infanterie, parachutisten, tanks, artillerie, commando’s en verzetsstrijders.

Memoir’44 is eenvoudig te leren en speelt lekker snel, maar vereist toch zorgvuldig en strategisch managen van de kaarten, een beetje geluk met de dobbelstenen en een flexibel strijdplan om de overwinning te behalen.Graag laten we je op Zuiderspel zien hoe het werkt en brengen we je de fijne kneepjes bij
m44brigade.nl

 

Queen Games


Ook dit jaar is Queen Games weer van de partij. Op de stand van HOT Games zullen de spellen gedemonstreerd worden en ook verkocht.
www.queengames.de

 

 

 

Rifugio

Lopend door de Italiaanse Dolomieten zie je bijzondere bloemen, dieren, watervallen, passen en bergtoppen. Wie de meeste van deze plekken bezoekt en zijn/haar Rifugio’s op strategische plekken bouwt, wint het spel! Rfugio is inmiddels een vaste gast op Zuiderspel. De grote versie van het spel komt ook mee. Daarnaast zal er een toernooi gespeeld worden. (zie toernooipagina)
www.rifugio.nl

 

 

Roll The Dice

Roll The Dice is een bordspelvereniging uit Veldhoven en ook dit jaar zal Roll The Dice het themaplein organiseren op Zuiderspel. Dit jaar is het thema Spannende Steden. Daarnaast organiseren zij verschillende activiteiten door het jaar heen waaronder 12 spelavonden, 12 speel zondagen het NK Bordspellen en het NVK Kolonisten van Catan.
www.RollTheDice.nl

 

 

SandTimer

De mannen van SandTimer zijn al jaren trouwe deelnemers aan Zuiderspel. Ze brengen leuke, vlotte spellen voor het hele gezin. Je kent van Aquarium, Clocks of Alarm! wel. Ze zitten altijd vol goede ideeën en zullen wellicht ook een prototype mee brengen.
www.SandTimer.be

Spelspul

Dobbelstenen, ziplocks, sleeves, bewaardozen, noem het maar op. Ze zijn te vinden bij Spelspul. Daarnaast brengen ze nog een aantal leuke spellen mee, zodat je ook wat leuke spellen kunt spelen.
www.Spelspul.nl

 

 

Spellenmug

Een winkel met tweede hands spellen, waar je een keur aan nette, gebruikte spellen kunt vinden. Wellicht zit er nog een pareltje bij.

 

 

 

Tactic Selecta

Tactic Selecta is al jaren een grote speler in de spellenwereld. Met behulp van Bordspelvereniging Roll The Dice kunnen de bezoekers een leuke collectie spellen uitproberen. We zijn benieuwd wat ze dit jaar voor ons meenemen.
www.tactic.net

 

 

 

 

Themaplein Feestelijk fruit

Op dit plein vind je een afwisselende combinatie van diverse soorten spellen. De overeenkomst is dat zij allen te maken hebben met het thema “Feestelijk Fruit”. Zie onze Pleinen pagina voor meer informatie.
www.zuiderspel.nl/default.aspx?page=themaplein

 

Waterfall games

Kwis ’t! is een vragenspel met een twist. Je kan namelijk winnen zonder dat je de meeste vragen goed hebt beantwoord. Kwis ’t! win je met mensenkennis, feitenkennis en een klein beetje geluk. Iedereen beantwoordt per ronde dezelfde vijf vragen. Nadat je de antwoorden gekregen hebt, zet je in op het aantal antwoorden dat je goed hebt. Daar mag je bij bluffen! Betrap vervolgens je tegenstanders of leid ze om de tuin en verdien bonuspunten. Maak daarbij gebruik van je reputatie als koning van de kennis of beruchte bluffer. Ben jij je medespelers te slim af, dan win je Kwis ‘t! En natuurlijk zijn ze ook bekend van het dobbelspel “Spexxx”.
www.waterfallgames.nl

 

World Board Games

De spellen die je bij World Board Games kunt spelen hebben uitdagende titels als Lifeboat, worst game ever en 99 chances. Je kunt ze allemaal uitproberen tijdens Zuiderspel.
www.worldboardgames.eu/

Heeft u interesse in deelname aan de Zuiderspel beurs? Voor u als fabrikant, uitgever, spelbedenker, distributeur of spelvereniging is Zuiderspel een mooie kans om uw doelgroep te bereiken. Vraag onze informatiegids aan via Stef Noordermeer (info@zuiderspel.nl). In de informatiemap vindt u alle informatie over de beursopzet, stands (afmetingen en kosten), de drie pleinen, tombola, sponsormogelijkheden en nog veel meer. En uiteraard is in de informatiemap vermeld op welke manier zich kunt aanmelden als exposant of sponsor.

Bent u deelnemer van Zuiderspel en u wilt:

Uw informatie op deze pagina wijzigen?Stuur uw informatieve tekst van max 340 karakters naar info@zuiderspel.nl

Uw logo bij uw tekst? Stuur uw logo (met witte achtergrond of in png formaat) naar: info@zuiderspel.nl

U kunt een nieuwsbericht sturen naar info@zuiderspel.nl