Zaterdagavond Pre-event voor hotelgasten

Posted By on March 11, 2017

leveraging-the-conversation-continuum-30-638
Zuiderspel breidt niet alleen uit in beursoppervlak maar ook in evenementen. Dit jaar wordt in samenwerking met Roll The Dice het Pre-Event georganiseerd!

Het Pre-Event biedt aan hotelgasten, Roll The Dice vrijwilligers en Zuiderspel vrijwilligers de mogelijkheid om alvast in de speel-stemming te komen.

Op zaterdag 18 maart vanaf 19:00 uur is er in het Koningshof (tegenover de bar) een zaal gereserveerd om te kunnen spelen. Roll The Dice zal een gedeelte van haar speel-o-theek meenemen maar we willen iedereen ook aanmoedigen om zelf spellen mee te nemen. Rond 23:00 uur zullen de Roll The Dice spellen weer opgeruimd worden. Spelers mogen zelf weten hoe lang ze door gaan maar ons advies is om uitgeslapen Zuiderspel te bezoeken.

Om een idee te krijgen van het aantal spelers op het Pre-Event is het verplicht om je in te schrijven. Dit kan via dit formulier
Roll The Dice vrijwilligers die zich al opgegeven hebben (en een mailtje met details gekregen hebben), hoeven dit niet meer te doen. Zij zijn al aangemeld.