Liberation Games Design

Liberation Game design maakt zeer thematische spellen, die toch abstract genoeg zijn om toegankelijk te blijven voor een breed publiek. Het thema van de spellen is zeer uitgebreid onderzocht om te zorgen dat de spelervaring heel goed aansluit bij het thema van het spel.

Nederlands verzet: Oranje zal overwinnen!

Nederlands verzet: Oranje zal overwinnen! is een coöperatief spel over geweldloos Nederlands verzet tijdens de Tweede Wereldoorlog. Speel als 1 van de mensen die echt in het verzet gezeten hebben om de opdrachten te behalen, maar pas op dat je niet de moed verliest of opgepakt wordt. Maak de juiste keuzes als je langs de bezetters beweegt en zorg dat je op tijd je doel bereikt in dit spannende spel. Dit spel is al te bestellen, maar komt later dit jaar uit.

Distilled: een smaakvol strategiespel

Distilled, die te koop aangeboden wordt in de Nederlandse versie, is een zeer thematisch en strategisch spel over het vakmanschap en de bedrijfsvoering in een stokerij voor sterke dranken. In dit spel heb je een verlaten stokerij geërfd van een ver familielid, en nu is het aan jou om het familiebedrijf in zijn oude glorie te herstellen. Je leert nieuwe recepten en koopt prestigieuze ingrediënten, flessen en vaten op de markt. Maar je moet ook investeren in je stokerij, door specialisten aan te nemen en apparaten te kopen om het distillatieproces te verfijnen.

Slaag jij erin de concurrentie te verslaan en de titel van meester-distilleerder in de wacht te slepen?

>liberationgamedesign.com/

Informatie van BoardGameGeek.