Wulfhorn Games

“In Stellar Expedition zijn jij en je tegenstanders de kapiteins van je eigen ruimteschip.
Jullie reizen door de mysterieuze poort om missies te volbrengen. Eenmaal door de poort moet je bevriend raken met de lokale bevolking en de beste bemanning verzamelen om de gevaren van dit onontdekte deel van het heelal te overwinnen. Verken, rekruteer bemanningsleden, bouw ambassades, verzamel grondstoffen, volbreng je missies en ga terug door de poort voordat deze weer sluit.”

Ook verkoop van inserts van Blackform: https://www.blackform.net/

UW GAMES, GEORGANISEERD. Zeg maar dag tegen plastic zakken en elastiekjes. Onze op maat gemaakte inzetstukken zijn ontworpen om al je spelcomponenten op een nette en functionele manier op te bergen.

DUURZAAM GEBOUWD. We maken onze inserts met alleen de beste materialen. Onze vacuümgevormde dienbladen zijn gemaakt van stevige en duurzame kunststoffen, maar ze zijn extra licht van gewicht.

JIJ DROOMT HET, WIJ MAKEN HET. Ben je bezig met de volgende grote hit? Laat je game echt opvallen met een luxe opbergoplossing. Vertel ons over uw idee en laat ons voor de rest zorgen. We bieden een verscheidenheid aan diensten, aangepast aan uw behoeften en uniek project. Hadden we al gezegd dat we dol zijn op Kickstarters?

www.playstellarexpedition.com/