Lorcarna toernooi

Spelspul.nl organiseert in samenwerking met Ravensburger een Lorcana toernooi. Op zaterdag en zondag wordt het toernooi gespeeld. Er zijn leuke prijzen te winnen.

Wat is Lorcana?

Ontdek de nieuwste sensatie van Disney: Lorcana, de Trading Card Game. Verzamel en speel met jouw favoriete Disney karakters, waaronder de legendarische Mickey Mouse, Elsa uit Frozen en Simba uit The Lion King. In Disney Lorcana stap je in de schoenen van een Illumineer, een ware held met een levendige verbeeldingskracht. Met je magische penseel en toverboek breng je verschillende kleuren inkt tot leven in de vorm van Disney karakters en krachtige toverspreuken. Disney Lorcana is een fantastisch verzamelkaartspel voor jong en oud om in de wondere wereld van Disney te duiken.

Het toernooi:

De deelnemers moeten zich vooraf inschrijven op de stand van Lorcana. Ken je het spel nog niet, kun je het in de ochtend op deze stand uitleg krijgen en zo het spel te leren spelen. Er kunnen iedere dag maximaal 24 spelers deelnemen aan het toernooi. Vol=vol.

  • Je kent de spelregels van Lorcana
  • Je speelt met een startersdeck (deze liggen klaar op de tafels)
  • Iedere deelnemer speelt 3 ronden
  • De beste spelers van de dag spelen 2 finale ronden
  • Er wordt gespeeld met het Zwitsers spelsysteem

Wanneer?

Zaterdag 16 maart en zondag 17 maart 2024 van 13.00 tot 17.00 uur

Wat kost het?

Het toernooi is gratis. Je betaalt wel de beurstoegang.

Aanmelden?

Als je mee wilt doen, schrijf je dan in op de dag zelf voor aanvang van het toernooi.

Informatie van BoardGameGeek.